Молитва за заступництвом Слуги Божого Яна Ольшанського

Боже Милосердя і Справедливості! Життя Твого слуги, єпископа Яна, було суцільною дорогою жертовного служіння Тобі та людям переслідуваним і знедоленим. Він був мужем ревної молитви, відважним у протистоянні злу, твердинею вірності в часи переслідувань, люблячим батьком для своєї пастви і заблукалих грішників. За його заступництвом просимо Тебе: даруй нам благодать вірності в ревному служінні Тобі та благодать довіри до Твого Отчого Провидіння. Обдаруй також благодаттю (……), про яку смиренно просимо, щоб ми, отримавши Твої блага, із вдячністю прославляли Тебе. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

Отче наш …, Радуйся Маріє …, Слава Отцю …


За згодою Апостольської Столиці Кам’янець-Подільська Дієцезія старається про беатифікацію і канонізацію світлої пам’яті єп. Яна Ольшанського та заохочує вірних, щоб вони молилися до Бога в своїх намірах за заступництвом Слуги Божого єп. Яна і просили про благодать проголошення його святим.


Свідчення про отримані благодаті просимо надсилати на адресу: о. д-р Олександр Халаїм, вул. Францисканська, 2м. Кам’янець-Подільський32301 Україна, e-mail: khalayim@libero.it; Тел. +380679991000 


Imprimatur: Й.П. Леон Дубравський Єпископ-Ординарій Кам’янець-Подільської Дієцезії, Prot.12334/22 Кам’янець-Подільський, 1 березня 2022 року.